Capitolul 09

( Am lansat o provocare. Aflaţi mai multe AICI. )

Bella

Ieri am ieşit cu Alice. Alice – care s-a gândit să-mi facă mie surprize. Alice – care vorbise înainte cu Mike Newton. Alice – care mă tot bate la cap că Mike mă place, bla bla bla. Bun, să reluăm. Întâlnirea ca între fete s-a transformat în „hai să o cuplăm pe Bella”. Desigur, eu nu aveam niciun cuvânt de spus în toată treaba asta. Mike era însoţit de un prieten, Eric. Din câte îmi aminteam eu, îl ştiam de la aşa zisă petrecere, unde-l cunoscusem şi pe Mike. În fine, îmi părea tare rău că Edward nu era prin preajmă. Aşa, probabil aş fi scăpat de toate privirile sugestive aruncate între Mike şi Eric ori Mike şi Alice. Apoi toţi trei priveau spre mine. Începeam să cred în teoria conspiraţiei.

Desigur, încercam să nu par chiar aşa de constipată şi de speriată… Şi probabil îmi ieşea de minune. Alice şi Eric pălăvrăgeau veseli, iar Mike îmi tot făcea ochi dulci. Da, Mike avea ceva care mă făcea să mă simt bine în preajma lui, de ce să nu recunosc? Era foarte haios când mi-a spus că el chiar mă place.

– Păi, şi eu te plac, i-am replicat.

În momentul acela s-a înroşit până în vârful urechilor. Ups, se pare că el a înţeles altceva.

– Adică, n-aş vorbi cu tine dacă nu mi-ai fi simpatic. Ce naiba, doar suntem amici, nu? am încercat eu să o mai dreg.

– Da, da, ai dreptate, mi.a răspuns el, uitându-se în jos.

Mi se părea cam ciudat. Unde era Mike cel vesel şi mereu zâmbăreţ? Se pare că „îndrăgosteala” asta nu prea-i făcea bine. Acum era uşor timorat, privea mai mult în jos şi-şi tot freca mâinile. Când am schimbat subiectul, a început să fie mai relaxat şi subiectul despre „plăcut/neplăcut” n-a mai fost reluat, din fericire pentru amândoi.

Mi-am promis, în gând, că o să i-o plătesc lui Alice cu vârf şi îndesat! Trebuia să se ivească o ocazie, la un moment dat, iar eu o să fiu cu ochii în patru.

Când am ajuns acasă deja începeam să resimt oboseala. Da, a sta ca pe ghimpi şi a încerca să nu dai atenţie privirilor şi comentariilor nu tocmai subtile din partea lui Alice şi a lui Eric fu destul de obositor.

Când am ajuns acasă, am vrut să ascult muzică, aşa că am pormit calculatorul. Din inerţie am deschis şi Messenger-ul. Edward era online, chiar dacă era destul de devreme. Obişnuia să intre mai pe seară, dar acum era pe poziţii şi m-a încercat un sentiment de uşurare. Aveam cui să mă plâng… şi cu cine să fac planuri diabolice, pentru că nu, nu uitasem că Alice a fost capul răutăţilor.

Edward părea puţin distras… aşa cum am păţit-o prima dată când am ieşit cu prietenii lui, aşa era şi acum. Cu siguranţă nu eram eu singura cu care vorbea, iar atenţia lui trebuia împărţită tuturor, deci nu mi se cuvenea doar mie. Fraza asta trebuia notată undeva, să o citesc cât mai des, poate-poate mi-o intra şi mie în cap.

S-a arătat foarte amuzat de povestea cu Mike şi mi-a promis că mă sună să ne întâlnim.

***

Fiind weekend, nu prea aveam ce face. M-am uitat de câteva ori pe lecţiile de la şcoală, fără ca atenţia să-mi fie captată de ceva. Mă uitam la telefon din 5 în 5 minute, fără a-mi da seama de ce. Ăăă, adică ştiam, da’ încercam să mă mint singură.

Într-un final, după lungi aşteptări, Edward a sunat şi am stabilit ora şi locul întâlnirii.

Ne-am întâlnit devreme… Ambii ne plictiseam în casă, eu probabil mai tare decât el. Am mers iar după dude, dar n-am mai găsit nici măcar una. Se pare că au mai fost şi alţi înfometaţi prin zonă. Nu, n-am mai stat pe iarbă, pentru că Edward nu mai avea rucsacul la el, aşa că ne-am aşezat pe o bancă. Părea destul de abătut. Ca să-i înveselesc i-am propus să se întindă, să mă joc în părul lui. Eu glumeam, dar el părea destul de încântat de propunerea mea, aşa că s-a lungit pe bancă şi iar a aterizat cu capul în poala mea. De data asta nu am mai fost aşa confuză în ceea ce priveşte mâinile. Una o ţineam pe pieptul lui, jucându-mă cu pandantivele, iar cu cealaltă îi umblam prin păr. Probabil păream un cuplu, în ochii trecătorilor. Cum el nu prea era prea vorbăreţ azi, am decis să-i povestesc pe larg despre atrocităţile prin care am trecut ieri: despre aproape-declaraţia lui Mike, despre privirile absolut enervante, despre conversaţia exclusivistă dintre Alice şi Eric şi obligarea mea de a conversa numai cu Mike. Era destul de jenant pentru mine să povestesc despre toate astea, da’ îmi părea bine că-l mai scoteam din ale lui, ceea ce am reuşit.

După ce am terminat eu de povestit despre tortura suportată, a început să-mi povestească despre Mike Newton. Se cunoşteau de o viaţă: practic – au copilărit împreună. Avea nişte istorioare foarte amuzante despre cum aruncau ei cu broaşte în casele oamenilor sau cum făceau experimente, construind boxe cu tot soiul de forme.

Pff… Alice tocmai îmi trimise un mesaj, mă întreba dacă pot trece pe la ea. Ei bine, ironia sorţii a făcut ca atunci când să apăs tasta pentru răspunde, telefonul meu s-a închis. Fir-ar! Uitasem să-l încarc.

Am înjurat printre dinţi toţi acumulatorii din lume şi Edward se amuza pe seama mea. După ce a râs bine de mine, s-a oferit să-mi dea telefonul lui. Am acceptat după ce mi-a spus de vreo trei ori că nu-i niciun deranj pentru el. Fiind absorbită de tastarea mesajului către Alice, nici n-am observat când un băiat destul de robust şi înalt s-a apropiat. Abia când am apăsat tasta pentru trimite mesaj l-am auzit pe Edward:

– Eleazar, de când nu te-am mai văzut, ce-ai mai făcut? şi i-a făcut şi lui loc pe bancă.

Atunci i-am spus telefonul în mâna lui Edward şi am şoptit încep un „mulţumesc” pe care nu ştiu dacă l-a auzit sau nu. Cert e că eu am uitat să-mi mai iau mâna din… mâna lui. Era ceva nou! Teoretic, ne ţinea de mână; practic, mai exista şi un telefon între.

Ce-a răspuns Eleazar nici măcar n-am auzit. Mi s-au ciulit urechile doar atunci când am auzit numele ăla…

– Tanya? Ce mai face? N-am mai vorbit cu ea demult. Să-i transmiţi că îmi e dor de ea.

Ok, curiozitatea mea mă făcea să fierb. Încet, mi-am retras mâna. Nu ştiu de ce, da’ mi-am dat seama că făceam ceva greşit. Cine era Tanya asta? Şi cine era Edward de trebuia să-i transmită mesaje de la alţii. Chestia asta mă supăra. Oare n-are încredere în mine să-mi spună ce… naiba era de spus?!

– Îşi face griji pentru serviciul lui taică-su, îşi face griji pentru şcoală, niciodată nu e mulţumită de notele pe care le ia, cu toate că are note bune. De parcă nu o ştii… dacă nu e prima pe clasă are impresia că pică cerul pe ea.

Ok, chestia asta mă băga şi mai tare în ceaţă. Toată lumea ştie cine e Tanya, numai eu nu.

– Da, ştiu… Când vine în ţară? a întrebat Eleazar.

– La vară! Abia aştept să o văd. Ne-am făcut o grămadă de planuri… Sper numai să avem timp să le punem pe toate în aplicare, a răspuns Edward, vădit înflăcărat.

Neuronii mei dădau erori. Eu nu mai înţelegeam nimic. Parcă vorbeau altă limbă. După alte cinci minute, am rămas iar singuri şi tăcerea, pentru prima dată, devenise apăsătoare…

Edward

Iniţial am vrut s-o dreg… în vreun fel! Mi-am dat seama că momentul a cam sosit şi parcă totuşi voiam să-l amân. Cea mai chinuitoare întrebare pentru mine era dacă Bella îşi va schimba cu ceva atitudinea faţă de mine când va afla despre Tanya. Nici nu voiam să concep o idee ca asta! Bella era prietena mea cea mai bună, persoana căreia îi împărtăşeam o groază de chestii şi dacă „vestea” asta i-ar fi schimbat atitudinea, totul s-ar duce de râpă. Dar nici să-i ascund ceva nu era tocmai o dovadă de încredere din partea mea.

E: Bella, mi-a venit o idee. Şi am găsit şi un fost coleg care s-a oferit să mă ajute.

B: Despre ce e vorba?

E: Păi o să-mi fac un soi de mini-radio pe net. Cine vrea să asculte îmi cere adresa… şi o să vreau părerea ta în legătură cu nişte melodii. M-am gândit să fac un top.

B: Ok! Să-mi spui exact despre ce e vorba şi te ajut.

Lua partea la discuţie, dar se vedea clar că se gândeşte la altceva. Şi ştiam perfect la ce… nu, la cine de fapt se gândeşte şi nu ştiam dacă să-i spun, ce să-i spun, cum să încep… mi-era groază!

E: Te gândeşti la discuţia mea cu Eleazar?

A lăsat ochii în jos şi a evitat să-mi răspundă imediat.

B: …nu, nici nu prea am fost atentă la ce aţi vorbit.

Era clar că minte.

E: Tanya e prietena mea (n-am folosit niciodată termenul de „iubită”, dar Bella şi-a dat perfect seama despre ce vorbeam).

Părea uşor mirată, gânditoare… nici nu ştiu exact! Doar se uita când la mine, când evitându-mi privirea şi nespunând nimic. Mi-am dat seama că e timpul să continui cu câteva amănunte.

E: Ne-am cunoscut pe la mijlocul verii trecute. Mi-a luat ceva timp să intru în vorbă cu ea, dar am reuşit. Şi mi-a plăcut foarte mult din primul moment.

B: Din câte am înţeles eu e din alt oraş? (replica asta abia a bâlbâit-o)

E: Oh, ar fi fost bine să fie numai atât. Dar din păcate două mii şi ceva de kilometri nu-s tocmai simplu de parcurs, aşa că singurele noastre mijloace de comunicare sunt netul şi telefonul.

Din nou era o tăcere apăsătoare. Ea parcă ar fi vrut să întrebe ceva, dar totuşi nu o făcea. Iar eu mă simţeam teribil de stânjenit şi nu ştiam cum să continui. Mi-am aprins o ţigară din care trăgeam de parcă n-aş fi văzut una de ani de zile. Şi căutam de zor o modalitate de-a continua, de-a rupe tăcearea asta care ne făcea pe amândoi să ne simţim atât de prost! Aşa că i-am relatat pe scurt cum s-a întâmplat totul.

I-am spus cum ne-am întâlnit vara trecută datorită unei cunoştinţe comune. Mi-a luat ceva timp să intru în vorbă cu ea, iar când am reuşit să fac asta mai pe îndelete, mi-a dat vestea cea mare: deja cam trebuia să plece. Ne-am hotărât să ţinem legătura. Apoi am petrecut cu ea sărbătorile de iarnă – o perioadă cum puţine am avut în viaţa mea. Dar vacanţa n-a fost prea lungă iar acum tot ce puteam face era să aşteptăm vara făcând tot soiul de planuri.

A ascultat toată pledoaria mea fără să clipească, fără să respire, fără să-şi ia ochii de la mine. Nu citeam pe faţa ei niciun fel de dezaprobare sau respingere, lucru care mi-a dat un pic de curaj. Iar pe moment cel puţin totul rămânea la fel între noi, lucru care nu putea decât să mă bucure.

Comentarii

  • maria2x  On 6 februarie 2010 at 15:44

    Mi-a plăcut foarte mult. De fapt, este un cuvânt greşit. Nu mi-a plăcut. L-am îndrăgit!
    Mi-a plăcut, la început, că Edward şi Bella mai ieşeau prin oraş. Chiar mă panicasem că Bella va vrea să rămână cu Mike. Nu mi se pare un personaj (mai bine zis persoană, dar, eh..) rău, sau, habar n-am, dar.. nu ştiu, nu s-a pus prea mare accent pe el, deci mai bine tac.
    Îmi pare rău de Bella. E foarte confuză, şi o înţeleg. Sper doar să se rezolve şi „problema” asta.
    Succes la ce aveţi nevoie!

    • jurnalelelor  On 6 februarie 2010 at 15:52

      Au mai existat şi alţii care credeau că Bella va rămâne cu Mike (in real world). Până acum nu-i chiar aşa complicată treaba… să vedem ce va ieşi când vor intra în scenă şi alte personaje.

  • Madalina  On 6 februarie 2010 at 19:05

    Wow,deci astept si partea de la el si astfel o sa aveti un comentariu complet.Si cat despre partea de la tine,este minunata:X:X:X
    Apropo,Eric?

  • Madalina  On 6 februarie 2010 at 19:07

    Apropo as fii recunoscatoare daca cititi cartea mea sa imi lasati comentariu cu ce parere aveti.
    Si pentru el: Grabeste-te mai repede cu scrisul.
    Ca mor de atat nerabdare,desi stiu ca au trecut doar cateva minute de cand am citit 😀

  • Madalina  On 6 februarie 2010 at 19:08

    Si apropo,melodia de la capitolul 4 imi place la nebunie,m-a fernecat si am inceput sa o ascult cam non-stop 😀

  • Deea  On 6 februarie 2010 at 19:18

    nu stiu cum ai putut sa rezisti sa nu-l intrebi, pana acum, cine e asa-zisa „Tanya”. eu una il intrebam din prima, chiar daca subconstientul meu urla sa nu fac asta, si chiar dadeam cu batul in balta, asa cum ai zis tu. mi-a placut enorm:x!! si mi-a si placut ca a fost si mai lung! cum te-ai descurcat in sesiune:>? „Edward” asteptam si partea ta asa ca spor la scris! >:d:d<

  • Deea  On 6 februarie 2010 at 19:58

    atunci succes in continuare!

  • Angi  On 6 februarie 2010 at 20:35

    Azi am citit prima data ceea ce scrieti voi.Nici nu mi-am dat seama ca sunteti o ‘ea’ si un ‘el’ atat de bine va completati.Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez spor la scris si bafta la examene.

  • Simonik  On 7 februarie 2010 at 02:10

    deci ador ficul…imi place cum scrieti amandoi…bafta la scris faceti o treaba minunata impreuna

    • el  On 7 februarie 2010 at 10:00

      mulţumim! şi te mai aşteptăm

  • Andreea (TS)  On 7 februarie 2010 at 11:25

    O

  • Andreea (TS)  On 7 februarie 2010 at 11:33

    Scuze de „comentariul” de mai sus, am apasat o tasta din greseala :”> Bine, acum sa revenim la ale noastre. Speram sa-mipot lua laptop-ul cu mine, dar n-am reusit. (A trebuit sa o duc pe mama pana la aeroport, la Bucuresti, si de unde stau eu sunt aproximativ 500 de km. Si, desigur, a trebuit sa ma si intorc. Deci, am facut aproape 1000 km dus-intors.) Dar credeti ca asta m-a oprit sa intru sa citesc capitolul 9? Sau mai bine zis fila Catalinei. Mda, exact intrebarile acelea voiam sa le pun si eu. Se pare ca trebuie sa ma gandesc la altele. 😕 Oricum, nu vreau sa le fac „prea” personale. Ceva.. normal.
    Eu una cred ca fetele au spus tot ceea ce era de zis. Mike este un tip dragut, dar poate mai mult ca un prieten bun? Chiar as vrea ca Bella sa afle de Tanya. Desigur, de aflat afla, dar depinde cand.
    Well, acum ma duc la postul cu provocarea. Trebuie sa gasesc o intrebare, nu ma las mai prejos. 😛

  • Madalina  On 7 februarie 2010 at 14:50

    Bine,dupa cum am promis o sa las un comment lung despre ce cred eu.Deci pregatiti-va pentru „tortura”.Pentru ca atunci cand ma apuca dragul de a scrie e grav 😀

    Deci in primul rand,ma bucur ca adaptati povestea voastra la cea a lui Edward si Bella.Patrunde la inima,sincer.

    Despre ea:
    Imi place cum scrii Caata,cum te joci cu acele cuvinte si sti sa pui ideeile cap la cap.(in poveste)La inceput atat de timida,iar apoi pe messenger atat de deschisa la vorbarie.Stiu ca e mai usor-pentru unii,printre care si eu- sa vorbesti prin intermediul mesajelor si a mess-ului.Iar ideea aceasta se regaseste in multe persoane.Imi place ca nu ai „denaturat” pesonajul,adica nu l-ai schimbat facandu-l sa fie agresiv,sau sa vorbeasca urat,ci l-ai lasat exact asa cum il stiam.Cred ca „altruista” este cuvantul care s-ar potrivi.Ador faptul ca ea nu se baga peste Edward fiind curioasa cine este Tanya ci considera ca Ed ii va spune la momentul potrivit despre ea.Imi place vorbaria din capul Bellei,tot acel discurs pe care si-l tine,fiind convinsa(desi are dubii) ca nu este indragostita de Ed,sau cand isi da seama ca ceva se intampla cu el,sau ca nu este chiar asa de „morocanos”.Dar este totusi dragut ca ea nu se lasa batuta.Partea despre ea imi place.Deci Cata,sa continui tot asa,o ador :X:X:X:X

    Despre el:
    Edward este asa de unic.Imi place cum scri Adi!
    Deci,este super minunat ca l-ai facut pe Ed intr-un fel amorezat.Iar aici ma refer la dragostea lui imensa pentru Tanya.Acea dragoste care il face sa nu mai fie atent la scoala,il face sa fie in al 9-lea cer,iar cand ea pleaca si cand nu se simte bine si renunta la vorbarie (in momentele cand ei vorbeau seara de seara pe messenger) cu pretextul ca are probleme la scoala si ca este ingrijorata pentru serviciul tatalui ei.Edward este o persoana visatoare,in momentul cand face planuri pentru vara ce ar veni si ar petrece-o cu Tanya.Iar fumatul,bautura sunt ceva tipic genului masculin,iar eu nu am nici o problema cu ele,doar sa nu te imbeti in fic si sa faci ceva necuviincios.Cat despre relatia ta cu Bella,o relatie relativ frumoasa : prietenie.Totusi,mi-as dori mai mult din partea ta cand vine vorba de Bella.Imi dau seama ca lui Ed nu ii prea place sa vorbeasca despre viata personala cu nimeni,dar daa este prieten cu Bella si fiindca amandoi tot ies de 3-4 ori pe saptamana si se plimba,cred ca totusi ii poate spune 😀

    Iar acum in general:
    Imi place asa de mult scena cand Ed ii spune Bellei ca poate sa se joace cu parul lui,este intima si frumoasa.Iti face inima sa o i-a la trap.
    Videoclipul acela imi place,o melodie super,iar ideea a fost inspirata.
    Ideea ca sa aratati una dintre conversatiile de pe mess este super,adica asa s-au cunoscut mai bine si este interesant.

    Imi place la ambii scriitori ca stiti sa descrieti sentimentele,stiti sa va jucati cu acele cuvinte,aveti un dar aparte si ma bucur ca aveti timp sa scrieti in continuare.

    Ii urez Catalinei suncces cu facultatea,iar lui Adi spor la munca 😀
    Si sa o tineti tot asa,aveti talent cu carul !!!

    • jurnalelelor  On 7 februarie 2010 at 15:04

      Mulţumim! Am citit cu drag comentariul acesta lung şi drăguţ! Conversaţia pe messenger, din fericire, am primit-o printată de la el, acum vreo 3 ani şi am păstrat-o. E o amintire dragă mie şi îmi pare bine că a prins şi aici. Am postat şi clipul melodie, pentru ca povestea să relecte realitatea în mod fidel. Da, memoria mi-a fost de folos şi de data asta, pentru că pentru mine toate ăstea parcă s-au întâmplat ieri.

  • Madalina  On 7 februarie 2010 at 14:54

    Aaaa,scuze pentru greselile de ortografie 😀

    • Madalina  On 7 februarie 2010 at 15:02

      Si nici nu e lung acel comment :”>

  • Madalina  On 7 februarie 2010 at 15:18

    Apropo,Adi astept si partea ta,si nu cred ca sunt singura care asteapta 😀

    Iar Cata,e super ca ai pastrat conversatia :X:X:X
    Si ma bucur ca ai o memorie atat de buna.Off,sunt atat de curioasa sa vad ce se intampla in continuare :X:X:X

    • jurnalelelor  On 7 februarie 2010 at 15:23

      Multe s-au întâmplat… multe mai urmează a fi scrise. Ce-a fost scris până acum a fost un soi de introducere. Şi, ca să recunosc, asta a fost una din perioadele cele mai fericite din viaţa mea.

      • Madalina  On 7 februarie 2010 at 15:26

        Bine,nu am sa te intreb ce se intampla in continuare,pentru ca stiu ca nu imi vei spune.Ma lasi sa descopar singura 😉
        In fine,o sa astept continuarea.Hai ca va las,eu trebuie sa scriu capitolul 7 ca aseara m-a prins somnul pe birou si nu am mai scris nimic 😀
        Spor la scris in continuare:X:X:X

  • Any  On 7 februarie 2010 at 22:26

    abia astept continuarea.. spor amandurora la scris….xoxo

  • Andreea  On 10 februarie 2010 at 20:21

    Doamne, ce-am putut sa cred ca a aparut partea lui Adrian. : )) Desigur, cred ca stiti ca abia o astept.

    • jurnalelelor  On 12 februarie 2010 at 20:13

      Partea lui Adi va apărea probabil în weekend. Partea mea din capitolul 10 abia săptămâna viitoare. Duminică am ultimul examen.

      • Andreea  On 13 februarie 2010 at 17:46

        Pai, succes la examen. Si un Valentine’s Day frumos! >:D:D<

      • jurnalelelor  On 15 februarie 2010 at 00:02

        Mulţumesc! Am terminat sesiunea! Ieiii! 😆

      • Andreea  On 15 februarie 2010 at 10:26

        Bravo! >:D<

  • Lumy  On 12 februarie 2010 at 19:37

    Salut !!

    Azi v-am descoperit ficul si sunt incantata de acest lucru.
    Povestea voastra mi-a atras atentia in primul rand pentru ca se bazeaza pe ceva real .
    Apoi m-a captivat naturaleatea si simplitatea cu care v-ati asternut gandurile , mai ales ca ati avut curajul sa publicati ceva ce trebuia sa fie numai al vostru .

    Amandoua perspectivele sunt interesante,dar recunosc ca scrierea Bellei ma atrage mai mult, poate pentru ca este fata si ma transpun mai usor in personajul ei (daca se poate numi personaj avand in vedere ca discutam despre ceva realist) . Edward …ei bine … nu voi putea intelege niciodata baietii :-d.

    Ma aflu intr-o postura ciudata , am tendinta de a-mi exprima o parere in legatura cu ce va urma , dar ar fi in van , pentru ca totul are o traiectorie bine definita . Asa ca am sa astept cu nerabdare sa postati despre cum a decurs povestea voastra de dragoste .

    Mereu cand incep sa lecturez , citesc prima data finalul,cred ca el detine cheia impactului pe care o anumita carte il poate avea asupra mea .
    Oare ce final va avea acest fic ?
    Veti respecta tiparul de a-l mentine pe linia realitatii , sau veti contura in el visele si planurile voastre de viitor ?

    Va doresc mult succes si multe realizari impreuna !!

    P.S: Cata te admir pentru profesia pe care ai ales-o. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa iti ajuti aproapele.

    • jurnalelelor  On 12 februarie 2010 at 20:18

      Bine ai venit în lumea noastră, Lumy!
      Îţi mulţumesc frumos pentru cuvintele tale. Mi-a făcut mare plăcere să-ţi citesc comentariul.
      Până la vise şi planuri va trebui să urmărim realitatea, care nu a fost întotdeauna frumoasă. Vei vedea în capitolele următoare…

  • Madalina  On 14 februarie 2010 at 22:34

    Inca astept 😀
    Sa va aduc si voua la cunostinta ca am sters blogul si nu mai pubil cartea.Probabil o sa o vedeti in rafturile unei librarii 😀
    Msa,visez cam mult-din nou 😦
    In fine.V-am spus ca sa nu incercati sa intrati si sa nu mearga.
    Dar uite un alt blog pe care inca nu am postat nimic,probabil saptamana aceasta o sa public un fanfic sau ceva,orice 😀
    http://abookstory.wordpress.com/

  • Simonik  On 18 februarie 2010 at 17:44

    adi nu prea e frumos ca i ai ascuns ca ai prietena…ma intreb oare cate obstacole vor interveni…st fff curioasa si abia astept sa aflu…bafta la scris…ast nextuD:

    • jurnalelelor  On 19 februarie 2010 at 00:08

      Mulţumim, mâine o să-mi scriu partea mea şi probabil mai pe seară o voi posta.

  • Andreea  On 18 februarie 2010 at 20:35

    Wow:X E super tare partea lui Adrian. V-am mai spus ca faceti o treaba grozava? Sincer, se vede ca progresati. Acum puneti chiar mai mult accent pe sentimente, iar lucrurile devin mai serioase. Pana acum a fost o perioada placuta, cand ei se intalneau si totul era frumos, dar de acum, de cand Bella a aflat despre Tanya, lucrurile se mai complica.. sau cel putin cred. Adica, nu stiu daca se va schimba atitudinea Bellei. Poate va deveni mai distanta, sau, eu stiu.. depinde acum de fiecare:)
    Totusi, imi pare bine ca Edward s-a gandit sa-i spuna despre Tanya. Pentru ca, sincer, probabil ca daca eu as fi fost baiat, as fi facut la fel. I-as fi spus numai daca intreba:)) Deci, nu mi s-a parut urat din partea lui ca nu i-a spus despre iubita lui.
    Inca o data, e superb capitolul!:X:X
    PS: Se pare ca incep sa ma incurc. Cand spun Adrian, cand spun Edward. Sper doar sa intelegeti;)

    • jurnalelelor  On 19 februarie 2010 at 00:07

      Edward sau Adi, aici e tot unul, deci înţelegem perfect ce vrei să spui. 😆
      Da, ai dreptate, deja sunt sentimente la mijloc şi lucrurile se vor complica.

  • Deea  On 18 februarie 2010 at 21:46

    ieii in sfarsit i-a spus de „Tanya”. am devenit dependenta de povestea voastra! iubesc, de fapt ador povestea! si acum cand Cătălina a aflat de „Tanya” sunt curioasa ce se va mai intampla. spor la scris! >:D<:*

  • maria2x  On 18 februarie 2010 at 22:28

    De când am aşteptat partea asta. O ador! Deşi credeam că niciun fanific nu-mi va stârni un asemenea interes aşa cum îmi stârneau fanficurile englezeşti, m-am înşelat amarnic. Da, până acum citeam numai cele scrise de străini (admit, engleza îmi place mult mai mult decât româna, deşi este o limbă foarte frumoasă), aşa că încă mă mai deranjează că nu v-am descoperit povestea mai devreme. Ei bine, îmi pare bine că totuşi o pot citi:)
    În primul rând, îmi pare bine că Edward i-a zis de Tanya. Mi se pare corect ca ea să ştie asta. Cel puţin, fiind prieteni atât de buni, e bine ca ea să nu fie luată prin surprindere.
    Şi dacă aş avea mai mult timp, aş mai sta la „taclale”, dar asta este.
    Cum v-am mai spus, faceţi o treabă grozavă!

    • jurnalelelor  On 19 februarie 2010 at 00:05

      Am impresia că atrage pentru că este o poveste reală, la urma urmei, nu-i aşa? 😆

      • maria2x  On 19 februarie 2010 at 10:52

        Probabil că da, şi asta a fost un motiv pentru care m-a atras din prima. E frumos să citeşti invenţiile unor oameni, dar parcă e mai frumoasă o poveste reală. Ce-i drept, eu până acum citeam mai mult SF. Iar aici mă refer la fanficuri, că doar la cărţi prefer şi alte genuri.
        Şi în momentul ăsta eu ar trebui să învăţ, dar cine poate rezista tentaţiei, cu laptopul în faţă? :))

  • Valerya  On 19 februarie 2010 at 22:18

    Din nou… eu rămîn în urmă 😀 Nu că aș vrea dar nu mă prea împac cu timpul care trece prea repede…
    Am citit întrebările și răspunsurile de la „Provocare” … știam eu că există o explicație logică pentru faptul că scrieți atît de bine… și am găsit-o 😀
    Capitolele 8 și 9 sînt extraordinare. Este adevărat o poveste reală atrage mai mult decît una de ficțiune…
    Spor la scris în continuare și multă inspirație… 🙂

  • Madalina  On 20 februarie 2010 at 10:36

    In sfarsit pot citi si fila lui „Edward”
    Am avut o saptamana cam grea.

    Cat despre partea aceasta : Imi pare atat de rau pentru Bella.Imi vine sa il bat pe Ed !!!
    Ady,ai transpus fiecare emotie in fiecare cuvant.A fost minunat !!!
    Ai parte de toate felicitarile mele:X:X:X

  • Andreea  On 20 februarie 2010 at 18:03

    Buna (din nou). Voiam sa va anunt ca am devenit membra a blogului http://www.welovefanfics.blogspot.com si ma gandeam daca vreti sa-l fac public acolo:)
    Ati putea sa-mi raspundeti printr-un comment. Mie mi-ar parea bine sa-l facem mai cunoscut;)

    • jurnalelelor  On 21 februarie 2010 at 11:03

      Bună!
      Da, ne-ar face mare plăcere ca povestea nostră să devină mai cunoscută.

      • Andreea  On 21 februarie 2010 at 12:49

        Merci>:D<
        Acum fac un post pentru asta.

  • anabelle  On 24 februarie 2010 at 11:04

    cand puneti continuarea:D?
    :D:D:D:D
    sper cat mai repede:D;))

  • Madalina  On 26 februarie 2010 at 23:03

    Cata?Ady?
    Cum ramane cu continuarea?Imi este dor de povestea voastra 😀
    Astept si nu cred ca sunt singura care face asta

    • el  On 27 februarie 2010 at 14:31

      a intrat cătă în colaps mental:))

      • Madalina  On 27 februarie 2010 at 15:01

        :)) Las` ca o sa ii treaca:X

  • maria2x  On 28 februarie 2010 at 13:29

    Aşa cum ai zis şi tu, Mădălina, o să-i treacă.

  • Laurry12  On 4 martie 2010 at 11:54

    wai….. mda, e tipic mie sa ajung mereu tarziu… 😐
    e absolut superb… foarte originala ideea pe care ati ales-o… am prostul obicei de a abera shy de a repeta acelasi lucru, dar aici chiar e mai mult decat necesar..
    vreau sa spun ca e minunat… cred ca simplul fapt ca e realist il urca shy mai sus in clasament, iar voi scrieti exceptional…. mda, nu sunt deloc buna la comentarii lungi… 😀

  • aly  On 20 martie 2010 at 23:33

    vaaai!! cat de fain e !! as mai comenta dar sunt fff nerabdatoare sa trec la urmatorul 😀

  • Ony  On 27 iunie 2010 at 11:22

    de ce iar tanya?:(
    scrieti superb amandoi,hiar stiti sa imbinati cele doua perspective foarte frumos:X

Lasă un comentariu